LYONESS HER ALIŞ VERİŞTE PARANIZ GERİ GELSİN

14 Aralık 2010 Salı

LYONESS HER ALIŞ VERİŞTE PARANIZ GERİ GELSİN LYONESS

LYONESS HER ALIŞ VERİŞTE PARANIZ GERİ GELSİN
LYONESS

YÜZYILIN YATIRIM ve İŞ FIRSATI
Lyoness Türkiye yapılanmasının çekirdeğinde yer alıp en büyük kazancı siz almak istiyorsanız hemen bugun sizde Lyoness iş ekibimize katılın. Elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü Bu sayıya 1 sene içerisinde ulaşılması bekleniyor. 1 sene çalışmayla ömür boyu süren çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz bir geliriniz olacak. Lyoness iş ekibine katılmak için pozisyon ağacınıza 1.kademeden yalnızca 3 pozisyon almanız yeterlidir. (3 x 110 TL = 330 TL) 330 TL yatırımla dünyanın en büyük dayanışmalı tüketici topluluğunda liderlik yapacaksınız, kendi işinizi kurmuş olacaksınız. Lyoness iş ekibinden istediğiniz an yatırdığınız parayı geri alarak çıkabilirsiniz. Dünyada riski bu denli düşük başka hiç bir iş yoktur. Bugun bir simitçi tezgahı açmaya kalksanız 330 TL den daha fazla bir yatırım yapmanız gerekir ki üstelik kazanacağınız da bellidir. Oysa ki Lyoness da kazanç tamamen sınırsızdır. Lyoness ile bugün tanışmış olmanız sizin için büyük bir fırsattır. Yarın otobüs durağındaki reklam panosunda Lyoness'ı gördüğünüz zaman çok geç kalmış olacaksınız
Lyoness, Avrupa'da 1.000.000 den fazla müşteri ve 17.000 den fazla şirketleve alışveriş noktasıyla çalışan, sürekli olarak gelişen uluslararası, bağımsız bir alışveriş topluluğudur.
Lyoness sistemi hiçbir şey satmayı gerektirmeyen çok özel sistemi sayesinde üyelerine sunduğu avantajlarla müşterilerinin (kart sahiplerinin) ve üye alışveriş noktalarının ciddi kazançlar ve faydalar elde etmesini sağlıyor.
Lyoness sistemi değişik ticari sektörleri bir araya getiren çok özel bir fikir üzerine kurulmuş: "Her alışverişte nakit bonuslar". Bu sayede müşterilerin yaygın ve sürekli büyüyen Lyoness üyesi alışveriş noktaları networkundan yaptıkları tüketimleri ve alışverişlerinden nakit kazançlar oluşmaktadır
Bireyler için Lyoness Yüzyılın kazanç fırsatıdır. CashBack Card bayiliği almak demektir. Her alışverişten nakit para kazanmaktır bu şekilde paranız size geri döner. Eğer sisteme arkadaşlarınızı da dâhil ederseniz onların harcamalarından da nakit kazanç sağlarsınız. Sisteminizi büyütün Lyoness’i size verdiği posizyonlarıda kullanarak çok büyük kazançlar elde edin. Hemde 1000’lerce Euro. Kayıt ücretsizdir.
İşyeri sahipleri için Lyoness Faaliyet alanınız ne olursa olsun, ürün veya hizmet sunuyor da olsanız, başarınızı katlamak demektir. Eski müşterileri etkinleştirmek, yeni müşterilere kavuşmak, Mevcut müşteri sadakatini sağlamak Uluslararası reklam havuzunda prestijli firmalarla birlikte yer almak demektir. Müşterilerinizin başka mağazalardan yaptığı alışverişlerden bile para kazanmak demektir. Kayıt ücretsizdir.


Evet, kayıtlar ücretsiz diyoruz. Çünkü Lyoness'e üye olurken vereceğiniz ücret sizin adınıza hesabınıza yatırılır. Lyoness bu hesaba hiç bir şekilde dokunmaz. İsterseniz bu parayı tekrar alabilirsiniz. Sisteme vereceğiniz bu ücret ilerde yapacağınız alış verişler için verilen alış veriş taahhüt namesidir. (Bunu ev kiralarken verdiğiniz kaparo olaraj düşünebilirsiniz) Eğer vaz geçerseniz paranız size geri iade edilir. Ama vaz geçtiğiniz taktirde 2 yıl Lyoness üyesi olamazsınız. Sisteme tekrar üye olmak için 2 yıl beklemeniz gerekmektedir. Şimdiye kadar Lyonesss sistemini anlayıpta çıkan hiç kimse olmamıştır.
Lyoness sistem olarak Network Marketing olarak geçmektedir ama Lyoness için bunu tam anlamıyla diyemeyiz. Çünkü Network marketing de üye olmak için bir miktar ücret yatırıp bir ürün almanız gerekir ya da ürün satmanız gerekir. Lyoness ise böyle birşey yoktur. Bir ürün alma ya da satma zorunluluğu yoktur. Tek yapmanız gereken sisteme katılmak ve Lyoness cashback kartı tavsiye etmek. Sonra birçok kazanç portföyünden yararlanmak.

Sisteme yeni katılan üyelere de şunu söylemek istiyorum.
Üye olduktan sonra üye bulamama sorunu yaşıyorsanız,
bu konuda endişelenmenize gere yok. Zaten sistemi iyi
anlamışsanız Lyoness sisteminin kazanç temelini
pozisyonlar oluşturmaktadır. Bu pozisyonlarda siz hiç
üye kayıt etmezseniz bile sizin üstünüzdeki insanların üye
kayıtlarından ve özellikle onların yapacağı alış verişlerden
sizin pozisyonlarınız da dolacaktır. Bu açıdan Lyoness
sitemi mükemmel bir sistemdir. İlerde Tv, radyo ve gazete
reklamlarının başlaması ile topluca kayıtlarda olacaktır.
Ayrıca Lyoness Avrupa’nın en adaletli kazanç sistemi
seçilmiş ve Avusturya Ticaret Bakanı bile insanları ve
esnafları sisteme davet edip kriz ortamından kurtulmasını
istemiştir. Şu an Türkiye de de ekonomiye can getireceği
düşüncesi ile devlet tarafından destek verilen tek sistemdir.
Bazı illerde İl Ticaret Odaların da semineri olmaktadır.




DEĞERLİ LYONESS ÜYELERİ VE LYONESS’E KATILMAK İSTEYEN
SAYIN ÜYELER

Bildiğiniz üzere Lyoyess Türkiye ye yeni gelmiş bir sistem ve şu an
alt yapısı oluşturulmakta. Lyoness sisteminin anlatılması ve kavranması da
zor bir sistem. Bu yüzden her şeyden önce sistemi ilk önce kendinizi çok
iyi bilmeniz ve bu bilgiyi en iyi şekilde sunmanız gerekmektedir. Şu hatayı
yapmayın, daha sistemin detaylarını öğrenmeden insanları sisteme davet
etmeyiniz. Bilmediğiniz bir şeyi insanlara yeteri kadar sunamazsınız



lyoness ile ilgili herşey
lyoness türkiye kocaeli
lyoness cashback
lyoness nedir nasıl üye olunur
lyoness genel bilgi tanıtım
nakit kazanç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder